Pink Floyd in Groningen

Olive 3 HD Zwart

Olive 3HD muziek server met 500 gigabyte opslagruimte. De Olive 3HD Server is het hart van uw systeem. Een apart vormgegeven behuizing, met als grafisch element de namen van tal van muzikale stromingen op de bovenzijde, en een schuin aflopende voorkant met een touchscreen, een beperkt aantal knop... Lees meer

€ 1.199,00

Dit artikel is niet op voorraad, mail ons voor meer informatie.

Olive 3 HD Zwart

 • Professionele Installatie aan huis
  Professionele
  Installatie aan huis
 • Optimaliseren van uw luisterruimte
  Optimaliseren van uw luisterruimte
 • Product demonstratie aan huis
  Product demonstratie
  aan huis
 • Aanleggen van muziek en/of netwerk
  Aanleggen van muziek en/of netwerk

Kunnen wij u ergens mee helpen?

Vragen over dit product? U kunt ons op werkdagen van maandag t/m zaterdag bellen op 050 577 54 49. Maar u kunt ons uiteraard ook mailen via onderstaand contact formulier als u dat gemakkelijker vindt. Wij streven ernaar uw email binnen 24 uur te beantwoorden.

Olive 3 HD Zwart

 • Reload captcha

* Verplichte velden

Uitgebreide en technische vragen beantwoord ik u met alle plezier. Stel ze gerust over de telefoon op 050 577 54 49 of vul hiernaast het contactformulier in! Ik doe mijn uiterste best u binnen 24 uur te beantwoorden!

- Arthur Erenst -

Olive 3HD muziek server met 500 gigabyte opslagruimte. De Olive 3HD Server is het hart van uw systeem. Een apart vormgegeven behuizing, met als grafisch element de namen van tal van muzikale stromingen op de bovenzijde, en een schuin aflopende voorkant met een touchscreen, een beperkt aantal knoppen en een sleuf voor uw cd's.

Elke cd die u invoert, wordt door de server automatisch op de ingebouwde harde schijf gezet. Het bestandsformaat waarin dat dan gebeurt, is FLAC lossless: een letterlijk 'verliesloos' formaat, dus.

De HD-server beschikt over een hoogwaardige dac (digitaal-analoog converter) en kan daarmee al uw cd's vlekkeloos reproduceren. Ook kan hij internetradio of op uw computer of een NAS opgeslagen muziekbestanden weergeven.

Als de kleine broer van de de Olive 4HD is de Olive 3HD wat spartaanser, wel heeft u hetzelfde gebruiksgemak en het plezier van muziek weergeven met behulp van een muziek server.

De Olive 3HD is leverbaar in zilver en zwart.

Olive 3 HD Zwart Extra informatie

ean 6806713550078
Merk Olive Audio
Kleur Zwart