Nieuws

Sound Gallery ‘Hifi Winkel van het Jaar 2016 in de regio Groningen’

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sound Gallery is door HVS verkozen tot ‘Hifi Winkel van het Jaar 2016 in de regio Groningen’!

Nadat Sound Gallery in december 2016 werd genomineerd voor de ‘Hifi Winkel van het Jaar 2016’ verkiezing van HVS (Hifi Video Select), mogen we nu met gepaste trots meedelen dat de jury heeft vastgesteld dat als ‘Hifi Winkel van het Jaar 2016 in de regio Groningen’ is gekozen voor Sound Gallery!

De keuze is gebaseerd op de hoogste stemmenaantallen uit de markt en een eveneens buitengewoon hoge waardering door de klanten van Sound Gallery.

In het juryrapport valt verder te lezen:

Onderstaande opmerkingen zijn letterlijk van de klant overgenomen.

“Vakbekwaam en klantvriendelijk. Wat hij zegt klopt gewoon!”

“Beste audioadvies, goede prijs-kwaliteit verhouding, zeer vriendelijk en professioneel personeel, oor voor de klant…”

“Arthur Erenst, de eigenaar van sound gallery, heeft eindeloze kennis over de apparatuur en muziek. Hij deelt zijn grote passie met zijn klanten en denkt met name mee met zijn klanten qua budget en wensen. Ongelofelijk goede ervaring met sound gallery.”

“Goede service, vooral aan huis. Arthur gaat pas naar huis als alles goed werkt…”

“Kwalitatief hoogwaardig en professioneel advies, waarbij de prijs niet voorop staat. Uitstekende service, ook na aankoop.”

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”Rij”][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Sound Gallery kreeg een gemiddelde waardering van 4,88 op een schaal van 1 tot 5 (met 5 als hoogste waardering). De gemiddelde waardering voor de verschillende aspecten is als volgt:

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2017/02/gem.-1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Van het totaal aantal personen dat heeft gestemd, valt de grootste groep (40,00%) in de leeftijdscategorie 45-55 jaar.

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2017/02/per.-.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

One thought on "Sound Gallery ‘Hifi Winkel van het Jaar 2016 in de regio Groningen’"

 1. Eric Kraeger schreef:

  Gisteren avond is bij mij thuis bezorgd en geplaatst een gloednieuwe Rel SE 212 door Arthur van Soundgallery.
  Vanwege een verkeerde initiele opstelling door mijzelf veroorzaakt heeft de afstelling van het volume en de crossover frequentie wat langer geduurt dan normaal, maar hij staat nu dan ook op de meest ideale positie.
  Ik heb als mains Magnapan MG12 en de blending van de soundstage is perfect gelukt!
  Wat een subwoofer is dit! Het super laag, maar ook de midden lage tonen en midden tonen van de Magnapan worden in zijn geheel opgewaardeerd, alsof je een vernieuwd speakersysteem hebt aangeschaft.
  De expertise om het geluid in jouw eigen omgeving optimaal te krijgen, is het werk van de vakman, en daarom ben ik blij met het uiteindelijke resultaat zodat ik nu kan genieten.
  Met vriendelijke groet,
  E.Kraeger

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *