Nieuws

Linn Klimax Katalyst update + Space Optimisation

Katalyst

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”]

Linn Klimax Katalyst update + Space Optimisation

Een fantastische speler nog beter maken, hoe doe je dat? In Schotland, bij Linn, zullen ze dat ook gedacht hebben, want de Klimax netwerkspeler behoorde al tot de top in zijn klasse, dus hoe maak je zo’n apparaat dan nóg beter? Het toverwoord: Katalyst. En geloof ons maar dat het écht een toverwoord is, want om vast een topje van de sluier op te lichten: de Klimax met Katalyst klinkt fantastisch!! Maar komt u gerust zelf eens langs om u te laten overtuigen. Lees ook vooral verder, want het mooiste komt nog.

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_image src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2017/04/Katalyst.jpg” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation=”left” sticky=”off” align=”left” force_fullwidth=”off” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” animation_direction=”left” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row admin_label=”row” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text use_border_color=”off” background_position=”top_left” background_repeat=”repeat” background_size=”initial” _builder_version=”3.15″]

Maar wat is Katalyst dan? En waarom is het zo goed? Twee terechte vragen. Om daar antwoord op te kunnen geven is het van belang dat u weet wat een netwerkspeler, of eigenlijk een DAC, doet. Een digitaal signaal, in dit geval een digitaal geluidsbestand, wordt omgezet in een analoog signaal waar een versterker wat mee kan. Dat is natuurlijk erg kort door de bocht, want er komen nogal wat dingen bij kijken, maar het is wel de basis. Het is dan ook precies dat proces dat zo exact mogelijk moet gebeuren, want gaat er informatie verloren, dan komt het niet weer terug.

Katalyst is dan ook Linn’s nieuwste DAC architectuur. Met een verbeterde data optimalisatie, superieure Master Clock, onafhankelijke voedingen en een ulra-low distortion Output Driver én cruciaal voor alle verbeteringen, voor het eerst ook een zeer stabiel input Reference Level. En vooral dat laatste is van belang, want daar waar het analoge signaal ontstaat is het erg gevoelig voor elke vorm van variatie in het Reference Level. Door deze variaties te voorkomen klinkt een DAC met Katalyst architectuur vele malen natuurlijker.

Dat is dan ook precies waarom Katalyst zo goed is: het klinkt ontzettend natuurlijk. In vergelijking met een Klimax zonder Katalyst klinkt het nieuwe topmodel van Linn over het hele bereik nog een stuk rustiger, schoner en vooral natuurlijker. Het geluid is ontzettend meegaand en zo natuurlijk, dat de oude Klimax er spontaan scherp van lijkt te gaan klinken! Stemmen weet de Katalyst met zoveel subtiliteit te brengen dat je ongeacht de muzieksoort wel mee moet gaan in de muziek.

En het mooiste is nog dat Katalyst niet enkel beschikbaar is op een nieuwe Klimax, maar ook beschikbaar is als update voor bestaande apparaten! Wij bouwen uw apparaat binnen een dag voor u om, zodat u de volgende dag al weer naar uw muziek kunt luisteren. Bovendien regelen we voor u het vernieuwde Space Optimisation ruimtecorrectie in, waarmee uw Linn naar een nog hoger niveau wordt getild omdat storende elementen uit uw luisteromgeving worden gecorrigeerd!

In de winkel hebben we zowel de Klimax met als zonder Katalyst ter demonstratie staan, zodat we u het verschil kunnen laten horen. Kom langs in de winkel en neem contact met ons op om u te laten overtuigen waarom de media zo ontzettend enthousiast zijn over de Klimax Katalyst!

Upgrade prijzen vanaf €4200,- met inruil van uw oude board.

 

Upgrade uw bestaande Klimax nu:

Linn Akurate Katalyst Upgrade

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *