Uitgelicht

Linn Space Optimisation

Space Optimisation

Hoor uw muziek, niet uw ruimte

Elke ruimte heeft zijn eigen specifieke geluid. Wanneer u investeert in een muziek systeem van wereld klasse, waarom zou u de luisterruimte dan zo’n grote invloed laten hebben op wat u uiteindelijk te horen krijgt? Verwijder de storende invloeden van uw luisterruimte en onthul het echte geluid van uw muziek.

Space Optimisation maakt gebruik van geavanceerde akoestische modellen om een compleet beeld te creëren van de interactie van uw speakers, de plaatsing daarvan en het unieke karakter van uw ruimte. Op deze manier worden verstorende frequenties berekend die voortkomen uit de specifieke kenmerken van uw ruimte, om deze vervolgens te beperken om zo de muziek te laten klinken zoals deze bedoelt is. Welke speakers u ook gebruikt en hoe uw ruimte er ook uitziet, het resultaat is altijd perfect afgestemd op uw situatie.

– Alle Linn systemen beschikken over Space Optimisation, ook alle oude DS spelers via een gratis software upgrade. –

Geoptimaliseerd voor uw luidsprekers

Speakers spelen een belangrijke rol in de manier waarop geluid in een ruimte klinkt. Omdat elke luidspreker anders is, is de interactie van elke speaker met de ruimte waarin deze staat ook anders.

Space Optimisation berekent deze interactie door rekening te houden met de karakteristiek van de luidspreker, zoals de positie van elke driver, en de respons van de bass reflex poorten.

Door deze informatie te combineren met een model van de akoestiek van de ruimte, wordt het geluid door Space Optimisation geoptimaliseerd voor uw specifieke situatie.

Plaats uw speakers waar u maar wilt

De interactie van de luidsprekers met de ruimte kan het geluid drastisch verstoren. Wanneer een luidspreker bijvoorbeeld dicht bij een muur wordt geplaatst, zullen de lage tonen versterkt worden weergegeven.

Tot nu toe waren er grofweg twee mogelijkheden: de luidsprekers op de, voor het geluid, meest ideale plaats neerzetten, of een compromis in geluidskwaliteit en een meer praktische plaatsing.

Space Optimisation is in staat om het geluid van de ideale plaatsing te realiseren met de speakers op een meer praktische plaats. Het beste van twee werelden. Op deze manier kunt u uw speakers op een meer praktische plaats neerzetten zonder in te boeten aan performance.

Bekijk direct het hele aanbod Linn streamers bij Sound Gallery, of kom eens langs in de winkel en laat u overtuigen van de voordelen die Space Optimisation biedt. Wanneer u bij ons een Linn streamer koopt zal Space Optimisation door ons worden ingesteld.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *