Uitgelicht

Dynaudio Special Forty Tweeter

Special Forty Blog Dynaudio

Op de High End beurs 2017 in München introduceerde Dynaudio een speciale luidspreker ter ere van hun 40 jarige bestaan, een luidspreker die heel toepasselijk Special Forty heet. Niet alleen is dit een bijzondere luidspreker om te zien, uitgevoerd in Red Birch High Gloss of Grey Birch High Gloss, ook de techniek is speciaal.

Exclusief voor dit jubileummodel werd een tweeter ontwikkeld, de Esotar Forty. Maar wat is nou precies het verschil met de andere tweeters die het merk maakt? En waarom zijn Dynaudio softdome tweeters eigenlijk zo bijzonder?

In een speciale video met Otto Jørgensen, Product Manager en Roland Hoffmann, Senior Manager Dynaudio Academy wordt er antwoord gegeven op deze vragen. Benieuwd naar de techniek en de mensen achter Dynaudio? Bekijk de video.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *