Nieuws

Grote Linn inruilactie The Great Exchange

grote Linn inruilactie

[et_pb_section bb_built=”1″ admin_label=”section”][et_pb_row admin_label=”row”][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Grote inruilactie van Linn: “The Great Exchange”

 

[/et_pb_text][et_pb_image admin_label=”Afbeelding” src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2017/07/Linn-GE_620x220_FB-Cover-CITRINE.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” animation=”left” /][et_pb_text admin_label=”Tekst” background_layout=”light” text_orientation=”left” use_border_color=”off” border_color=”#ffffff” border_style=”solid”]

Na tien jaar ervaring met streaming audio op het allerhoogste niveau, heeft Linn met ingang van 1 juli 2017 besloten om geen service meer te verlenen aan de in het verleden geleverde cd-spelers. Linn heeft zich sinds 2007 compleet toegespitst op het vervaardigen van hoogwaardige netwerkstreamers met een geluidskwaliteit die beter is dan van cd. In 2010 stopte Linn daarom de productie van cd-spelers.

Linn was een van de eerste high-end audio producenten die in streaming de toekomst zag. Dat het Schotse bedrijf gelijk heeft blijkt wel, streaming audio is overal om ons heen. De voordelen zijn dan ook enorm. Makkelijk je complete muziekcollectie beheren, bediening via een tablet of smartphone. Als antwoord hierop komt Linn nu met een interessante upgradeactie genaamd “The Great Exchange”.

Het gaat om de volgende producten:

CD-spelers:
• Akurate
• Majik
• Ikemi
• Genki
• Karik
• Mimik

All-in-ones:
• Classik Music
• Unidisk 1.1, 2.1, SC
• Classik Movie, Movie 05

Voorversterkers:
• Klimax Kontrol
• Alurate Kontrol
• Majik Kontrol
• Wakonda
• Kolektor
• Kairn

Bij inruil van een van de bovenstaande apparaten krijgt u afhankelijk van het aangeschafte product een korting die kan oplopen van 600 tot maximaal 2400 euro. Er kan slechts 1 apparaat worden ingeruild op een nieuwe streamer.
Deze actie is geldig vanaf 1 juli 2017 t/m 31 augustus 2017.
Voor de exacte details kunt u contact opnemen met ons.

 

 

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *