Oude liefde roest niet dat is misschien wel de meest passende omschrijving voor de terugkeer van de Bowers & Wilkins 800 Diamond series luidsprekers bij Sound Gallery. Al sinds de introductie in 1998 van B&W’s vlaggenschip, de Nautilus, zijn de 800 Diamond luidsprekers bij ons in de winkel te vinden. En natuurlijk niet zonder reden, want deze speakers zijn absoluut fantastisch! In technologisch opzicht zijn deze speakers ware hoogstandjes en optisch zijn ze tot in de puntjes perfect afgewerkt.

 

Na een korte adempauze, zijn deze prachtige speakers vanaf heden weer bij ons verkrijgbaar. Want zoals gezegd, oude liefde roest niet. En de 800 Diamond speakers zijn beter dan ooit! In de nieuwste generatie, de 803 D3, 804 D3 en 805 D3 is een stortvloed aan nieuwe technologieën verwerkt. Jarenlang onderzoek heeft geleid tot de introductie van nieuwe materialen als het Continuum van de middentonen drivers. Daarmee is het voor Bowers & Wilkins zo kenmerkende gele Kevlar verleden tijd. Continuum is een een grote stap vooruit en zorgt voor een veel natuurlijkere en opener weergave.

De gebogen kast van de 803 D3 is nu omgekeerd voor minder interne staande golven en zorgt bovendien voor een betere bevestiging van de aerofoil-bas drivers. Nagenoeg alles aan de D3 Series is nieuw en slechts zaken als speakerterminals, de diamanten tweeter en enkele Mundorf condensatoren in de scheidingsfilters werden overgenomen van de vorige generatie. Daarmee is de D3 Series geen evolutie maar een ware revolutie!

Benieuwd naar deze geweldige speakers? Boek direct online een luistersessie of bekijk ze in onze webshop.

 

 Levering binnen 2 werkdagen    Gratis verzenden vanaf €75    Min. 2 jaar garantie    Fysieke Winkel Groningen