Nieuws

Genomineerd voor Hifi Winkel van het Jaar

HVS genomineerd

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.62″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Sound Gallery is genomineerd voor de HVS Hifi Winkel van het Jaar 2017 verkiezing. Ben je tevreden met onze service en ben je goed geholpen? Is de set die je bij ons gekocht hebt simpelweg fantastisch? Of vind je Sound Gallery gewoon de beste Hifi winkel van Nederland? Dan zouden we het leuk vinden als je op ons stemt. Je kunt de hele maand november nog stemmen!

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Stem knop” _builder_version=”3.0.62″ button_text=”Stem” button_url=”http://www.hvt.nl/winkel/sound-gallery/” url_new_window=”on” button_alignment=”left” background_layout=”light” custom_button=”off” button_letter_spacing=”0″ button_icon_placement=”right” button_letter_spacing_hover=”0″ /][et_pb_text _builder_version=”3.0.62″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid”]

Wat voor reden je ook hebt om op ons te stemmen, of juist niet want ook dat mag natuurlijk, we horen graag wat je van ons vindt! Waarom heb je uiteindelijk bij ons gekocht? Wat vond je prettig en wat juist niet? Weet je iets wat we nog beter zouden kunnen doen? We horen het graag, want met jullie feedback kunnen we Sound Gallery nóg beter maken!

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.62″ src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2017/11/HVS-genomineerd.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” sticky=”off” align=”left” always_center_on_mobile=”on” border_style=”solid” force_fullwidth=”off” animation=”fade_in” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *