Nieuws

Seizoensaanbieding Cambridge Audio

Seizoensaanbieding Cambridge

[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_image _builder_version=”3.0.62″ src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2017/11/Cambridge-Seizoensaanbieding.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” border_style=”solid” animation=”fade_in” animation_direction=”center” animation_style=”fade” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″ background_layout=”light”]

Seizoensaanbieding Cambridge Audio

Profiteer van fantastische kortingen bij aankoop van diverse Cambridge Audio producten! In november, december 2017 en januari 2018 krijg je bij aankoop van bepaalde apparaten of sets korting oplopend tot maar liefst €619,-! Zo luister je voor wel heel speciale prijzen naar je favoriete muziek.

Gedurende de actieperiode koop je producten uit de TV en YoYo serie met extra korting. Bij gelijktijdige aankoop van meerdere producten uit de CX en 851 Serie profiteer je bovendien van gigantische kortingen. Het complete overzicht van afgeprijsde producten vind je hieronder:

CX Serie:

851 Serie:

TV Serie:

YoYo Serie:

 

[/et_pb_text][et_pb_button _builder_version=”3.0.90″ button_text=”Bekijk aanbiedingen” button_url=”https://www.soundgallery.nl/product-categorie/aanbieding/sale/” url_new_window=”off” button_alignment=”left” background_layout=”light” custom_button=”off” button_icon_placement=”right” button_icon=”%%128%%” button_icon_color=”rgba(255,255,255,0)” /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *