Nieuws

Streaming luisterevent 15 december

Streaming luisterevent

[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_image _builder_version=”3.0.62″ src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2017/11/Streaming-luisterevent-breed.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” border_style=”solid” animation=”left” animation_direction=”left” animation_style=”slide” animation_duration=”500ms” animation_intensity_slide=”10%” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″ background_layout=”light” text_orientation=”left” border_style=”solid” border_style_all=”solid” module_alignment=”left”]

Streaming luisterevent op 15 december 2017

Duik in de wereld van streaming audio met dit speciale luisterevent bij Sound Gallery. Deze avond staat geheel in het teken van streaming audio en alles wat daar bij komt kijken. Van bluetoothspeakers tot echte high-end sets, het komt allemaal aan bod! Demonstraties met apparatuur van onder andere Arcam, Cambridge Audio, Linn en T+A.

De avond begint om 19:30 met een hapje en een drankje in het pand van Sound Gallery.

Vanwege het beperkte aantal deelnemers moet je je vooraf aanmelden via het onderstaande formulier.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Aanmeldknop” _builder_version=”3.0.91″ button_text=”Aanmelden niet meer mogelijk” url_new_window=”on” button_alignment=”left” background_layout=”light” custom_button=”off” button_text_color=”#e09900″ button_icon_placement=”right” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″ background_layout=”light”]

Op de hoogte blijven van dit evenement en andere evenementen? Volg ons op Facebook!

[/et_pb_text][et_pb_social_media_follow _builder_version=”3.0.90″ url_new_window=”on” follow_button=”on” background_layout=”light”]

[et_pb_social_media_follow_network _builder_version=”3.0.90″ social_network=”facebook” skype_action=”call” url=”https://www.facebook.com/SoundGalleryNL/” background_color=”#3b5998″ use_background_color_gradient=”off” background_color_gradient_start=”#2b87da” background_color_gradient_end=”#29c4a9″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”180deg” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_start_position=”0%” background_color_gradient_end_position=”100%” background_color_gradient_overlays_image=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” background_size=”cover” background_position=”center” background_repeat=”no-repeat” background_blend=”normal” allow_player_pause=”off”] Facebook [/et_pb_social_media_follow_network]

[/et_pb_social_media_follow][et_pb_text _builder_version=”3.0.90″ background_layout=”light”]

Praktische informatie:

Locatie: Sound Gallery, Noorderstationsstraat 53, 9716 AR Groningen

Tijd: 19:30-:22:30 uur

Bereikbaarheid: Er is beperkte (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren kan ook (betaald!) in de buurt. Met het OV zijn we goed bereikbaar. Noorderstationsstraat 53 is direct naast station Groningen Noord gelegen.

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *