Nieuws

Sfeerimpressie Streaming luisterevent

Streaming luisterevent

[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off”][et_pb_fullwidth_image _builder_version=”3.0.92″ src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2017/12/Sfeerimpressie-streaming-luisterevent-1920.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” animation_style=”fade” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.92″ background_layout=”light”]

Sfeerimpressie Streaming luisterevent – 15 december 2017

Vrijdag 15 december 2017 vond ons Streaming Luisterevent plaats. Het was een erg gezellige avond! Onder het genot van een hapje en een drankje gaven we een aantal demo’s met verschillende apparaten en vertelden we alles over streaming audio. Van de muziek tot aan het netwerk, het kwam allemaal aan bod.
We bedanken bij deze dan ook iedereen die gekomen is!

Hieronder vind je een kleine sfeerimpressie van de avond:

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.92″ show_title_and_caption=”off” show_pagination=”off” gallery_ids=”7309,7310,7311″ fullwidth=”off” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#cdc08a” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *