Nieuws

Hifi Winkel van het Jaar 2017 – Dit zeiden onze klanten

Hifi winkel van het jaar 2017

[et_pb_section bb_built=”1″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light”]

Hifi Winkel van het Jaar 2017 – Dit zeiden onze klanten

 

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light”]

Sound Gallery werd ook in 2017 Hifi Winkel van het Jaar in de provincie Groningen. Daar zijn we natuurlijk ontzettend trots op en dus delen we nu ook de lovende reacties die we via het juryrapport ontvingen van onze stemmers.

Onderstaande opmerkingen komen rechtstreeks uit het juryrapport en zijn overgenomen van de stemmers c.q. klanten

[/et_pb_text][et_pb_gallery _builder_version=”3.0.98″ posts_number=”7″ show_title_and_caption=”on” show_pagination=”on” gallery_ids=”7389,7390,7391,7392,7393,7394,7395″ fullwidth=”on” orientation=”landscape” zoom_icon_color=”#cdc08a” hover_overlay_color=”rgba(255,255,255,0.9)” background_layout=”light” pagination_font_size_tablet=”51″ pagination_line_height_tablet=”2″ /][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”off” specialty=”on”][et_pb_column type=”1_2″ specialty_columns=”2″][et_pb_row_inner admin_label=”Rij”][et_pb_column_inner type=”4_4″ saved_specialty_column_type=”1_2″][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light”]

Beoordeling

Sound Gallery kreeg van de stemmers een gemiddelde waardering van 4,860 op een schaal van 1 tot 5 (met 5 als hoogste waardering).
De gemiddelde waardering voor de verschillende aspecten is als volgt:

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.98″ src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2018/02/Gemiddelde-beoordeling.png” show_in_lightbox=”on” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light”]

Leeftijd stemmers

Van het totaal aantal personen dat heeft gestemd, valt de grootste groep (50,00%) in de leeftijdscategorie 25-35 jaar. De leeftijdsopbouw van de stemmers is als volgt:

[/et_pb_text][et_pb_image _builder_version=”3.0.98″ src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2018/02/Leeftijdspercentage.png” show_in_lightbox=”on” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column_inner][/et_pb_row_inner][/et_pb_column][et_pb_column type=”1_2″][et_pb_image _builder_version=”3.0.98″ src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2018/02/Juryrapport.png” show_in_lightbox=”on” url_new_window=”off” use_overlay=”off” always_center_on_mobile=”on” force_fullwidth=”off” show_bottom_space=”on” /][/et_pb_column][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *