Nieuws

23 Maart | Vinyl, platenspelers en goede muziek

Vinyl, platenspelers en goede muziek

[et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” next_background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_image _builder_version=”3.0.98″ src=”https://www.soundgallery.nl/wp-content/uploads/2018/02/Vinyl-Event-volle-breedte-1.png” show_in_lightbox=”off” url_new_window=”off” use_overlay=”off” /][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ prev_background_color=”#000000″ next_background_color=”#000000″][et_pb_row][et_pb_column type=”4_4″][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light”]

Event | Vinyl, platenspelers en goede muziek

 

Vrijdag 23 maart staat Sound Gallery in het teken van Vinyl. Samen met vinylgoeroe Ed Verkerk organiseren we een clinic waarbij we alles vertellen over het perfect afstellen van een platenspeler. Neem uw eigen platenspeler mee voor een advies op maat.

‘s Avonds richten we ons geheel op goede muziek. Demo’s met diverse draaitafels, mooie verhalen en alles wat met vinyl te maken heeft. Onder het genot van een hapje en een drankje.

Overdag kunt u zo langskomen, voor het avondprogramma is vooraf aanmelden verplicht in verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen.

[/et_pb_text][et_pb_button admin_label=”Aanmeldknop avondprogramma” _builder_version=”3.17.2″ button_text=”Aanmelden niet meer mogelijk” url_new_window=”on” button_text_size__hover_enabled=”off” button_text_size__hover=”null” button_one_text_size__hover_enabled=”off” button_one_text_size__hover=”null” button_two_text_size__hover_enabled=”off” button_two_text_size__hover=”null” button_text_color__hover_enabled=”off” button_text_color__hover=”null” button_one_text_color__hover_enabled=”off” button_one_text_color__hover=”null” button_two_text_color__hover_enabled=”off” button_two_text_color__hover=”null” button_border_width__hover_enabled=”off” button_border_width__hover=”null” button_one_border_width__hover_enabled=”off” button_one_border_width__hover=”null” button_two_border_width__hover_enabled=”off” button_two_border_width__hover=”null” button_border_color__hover_enabled=”off” button_border_color__hover=”null” button_one_border_color__hover_enabled=”off” button_one_border_color__hover=”null” button_two_border_color__hover_enabled=”off” button_two_border_color__hover=”null” button_border_radius__hover_enabled=”off” button_border_radius__hover=”null” button_one_border_radius__hover_enabled=”off” button_one_border_radius__hover=”null” button_two_border_radius__hover_enabled=”off” button_two_border_radius__hover=”null” button_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_letter_spacing__hover=”null” button_one_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_one_letter_spacing__hover=”null” button_two_letter_spacing__hover_enabled=”off” button_two_letter_spacing__hover=”null” button_bg_color__hover_enabled=”off” button_bg_color__hover=”null” button_one_bg_color__hover_enabled=”off” button_one_bg_color__hover=”null” button_two_bg_color__hover_enabled=”off” button_two_bg_color__hover=”null” /][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light”]

Praktische informatie:

Locatie: Sound Gallery, Noorderstationsstraat 53, 9716 AR Groningen

Tijd: 10:00-18:00 en 19:30-23:00* uur

*Voor het avondprogramma is vooraf aanmelden verplicht in verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen.

Bereikbaarheid: Er is beperkte (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren kan ook (overdag betaald!) in de buurt. Met het OV zijn we goed bereikbaar. Noorderstationsstraat 53 is direct naast station Groningen Noord gelegen.

[/et_pb_text][et_pb_text _builder_version=”3.0.98″ background_layout=”light”]

Op de hoogte blijven van dit evenement en andere evenementen? Volg ons op Facebook!

[/et_pb_text][et_pb_social_media_follow _builder_version=”3.0.98″ url_new_window=”on” follow_button=”on” background_layout=”light”][et_pb_social_media_follow_network _builder_version=”3.0.98″ social_network=”facebook” skype_action=”call” url=”https://www.facebook.com/SoundGalleryNL/” background_color=”#3b5998″ use_background_color_gradient=”off” background_color_gradient_start=”#2b87da” background_color_gradient_end=”#29c4a9″ background_color_gradient_type=”linear” background_color_gradient_direction=”180deg” background_color_gradient_direction_radial=”center” background_color_gradient_start_position=”0%” background_color_gradient_end_position=”100%” background_color_gradient_overlays_image=”off” parallax=”off” parallax_method=”on” background_size=”cover” background_position=”center” background_repeat=”no-repeat” background_blend=”normal” allow_player_pause=”off” box_shadow_style=”none”] Facebook [/et_pb_social_media_follow_network][/et_pb_social_media_follow][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section][et_pb_section bb_built=”1″ fullwidth=”on” specialty=”off” prev_background_color=”#000000″][et_pb_fullwidth_map _builder_version=”3.0.98″ address=”Noorderstationsstraat 53, 9716 AR Groningen, Nederland” address_lat=”53.229785″ address_lng=”6.557502900000031″ mouse_wheel=”on” mobile_dragging=”on” zoom_level=”13″][et_pb_map_pin _builder_version=”3.0.98″ title=”Sound Gallery” pin_address=”Noorderstationsstraat 53, 9716 AR Groningen, Nederland” pin_address_lat=”53.229785″ pin_address_lng=”6.557502900000031″ /][/et_pb_fullwidth_map][/et_pb_section]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *