Summer Sale 2018 | Tot 40% korting in juli en augustus

De zomer is pas net begonnen en het is echt prachtig weer! Daar worden de meeste mensen van zichzelf al blij van, maar het kan natuurlijk altijd nóg mooier. Reden genoeg voor ons om ook in juli en augustus een fantastische Summer Sale te organiseren! Dat betekent echt te gekke acties en mega kortingen, oplopend tot maar liefst 40%!!! En zeg nou zelf, wie wordt daar nou niet blij van?!

Bovendien is er voor iedereen wel wat bij. Want of je nou op zoek bent naar een super gave hoofdtelefoon voor onderweg, of naar next level speakers om het beste uit je versterker te halen, je vindt het allemaal voor waanzinnig scherpe prijzen tijdens onze Summer Sale.

Tijdens onze Summer Sale vind je niet alleen nieuwe producten voor bijzonder lage prijzen, ook prachtige occasions en fantastische demonstratiemodellen worden verkocht met uitzonderlijke kortingen.

Alle Summer Sale aanbiedingen vind je aan de rechterkant van deze pagina en natuurlijk op de Sales pagina!

Summer Sale 2018 is zowel in de winkel als online geldig. Voor het complete en actuele aanbod én een advies op maat kun je het beste contact met ons opnemen via telefoon of email. Of nog beter: kom langs in onze winkel in Groningen!

Iets gevonden? Wees er snel bij, want de korting is alleen geldig zolang de voorraad strekt.

Geen zin om te wachten? Of wil je gewoon meer weten over onze fantastische aanbiedingen? Je kunt ons natuurlijk altijd bellen of mailen:

Bezoekadres:

Je wilt ons bezoeken? Gezellig! Je vind ons aan de Noorderstationsstraat 53 in Groningen, direct naast station Groningen Noord. Parkeerruimte vind je direct voor de deur.

Sound Gallery

Summer Sale 2018
 Levering binnen 2 werkdagen    Gratis verzenden vanaf €75    Min. 2 jaar garantie    Fysieke Winkel Groningen