Sound Gallery bestaat in november 2018 30 jaar! We vieren dit met de primeur van de jongste telg van Mark Levinson: de No 5802. Een geïntegreerde versterker met een vermogen van 2 x 125 watt en alleen digitale ingangen. Daarnaast komt er een No 5805 die naast een PrecisionLinkII DAC ook is voorzien van phono en analoge inputs.

Op vrijdag 30 november bieden we van 19:30 uur tot 22:30 uur aan een selecte groep mensen de gelegenheid om kennis te maken met het nieuwe Mark Levinson. Tijdens dit exclusieve programma duiken we in de boeiende geschiedenis van Mark Levinson en gaan we uiteraard luisteren naar de gloednieuwe No 5802.

Op zaterdag 1 december stellen we de Mark Levinson No 5802 voor aan een grotere groep mensen en geven we de gehele dag demonstraties met deze geïntegreerde versterker.

Praktische informatie:

Locatie: Sound Gallery, Noorderstationsstraat 53, 9716 AR Groningen

Tijd: vrijdag 19:30-22:30* uur en zaterdag 10:00-17:00  uur.

*Voor het avondprogramma is vooraf aanmelden verplicht in verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen.

Bereikbaarheid: Er is beperkte (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren kan ook (overdag betaald!) in de buurt. Met het OV zijn we goed bereikbaar. Noorderstationsstraat 53 is direct naast station Groningen Noord gelegen.

Sound Gallery

 Levering binnen 2 werkdagen    Gratis verzenden vanaf €75    Min. 2 jaar garantie    Fysieke Winkel Groningen