Ontdek de nieuwe LINN Selekt DSM apparaten tijdens ons speciale streamingevent “Selekt your LINN DSM” op vrijdag 7 en zaterdag 8 december 2018. Met de Selekt DSM is LINN qua ontwerp een geheel nieuwe richting in gegaan. De Selekt DSM is modulair opgebouwd en kan daardoor volledig naar eigen wens worden samengesteld. Natuurlijk zijn alle bekende LINN features ook aan boord. Reden genoeg om een speciaal event te organiseren waar we deze nieuwe apparaten uitgebreid bespreken, en misschien nog wel veel leuker en belangrijker, ook laten horen!

“Selekt your LINN DSM” organiseren we in samenwerking met LINN. Op vrijdagavond 7 december hebben we een avondvullend programma met een beperkt aantal plaatsen. Op zaterdag 8 december hebben we doorlopend demonstraties en luistersessies. Meer informatie over beide events vind je hieronder.

“Selekt your DSM” is niet alleen een streamingevent, het is een avondvullend programma waarbij we je aan de hand van prachtige verhalen en schitterende muziek meenemen in de wereld van streamingaudio en de nieuwe LINN Selekt DSM. Bovendien laten we je ook kennis maken met de LINN LP12 platenspeler. Een interessante vergelijking tussen hightech en oldschool technologie. Natuurlijk zorgen we ook voor een hapje en een drankje.

*Voor het avondprogramma op vrijdag 7 december is reserveren verplicht in verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen. Reserveren kan eenvoudig en snel via het online formulier, maar is uiteraard ook telefonisch of via mail mogelijk.

De zaterdag van “Selekt your LINN DSM” staat ook helemaal in het teken van streamingaudio en de gloednieuwe LINN Selekt DSM. De hele dag geven we diverse demonstraties met zowel de nieuwe Selekt DSM in verschillende uitvoeringen, als de wereldberoemde LINN LP12 platenspeler. Je bent de hele dag welkom in onze winkel.

Praktische informatie:

Locatie: Sound Gallery, Noorderstationsstraat 53, 9716 AR Groningen

Tijd: vrijdag 19:30-22:30* uur en zaterdag 10:00-17:00  uur.

*Voor het avondprogramma is vooraf aanmelden verplicht in verband met het beperkte aantal beschikbare plaatsen.

Bereikbaarheid: Er is beperkte (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren kan ook (overdag betaald!) in de buurt. Met het OV zijn we goed bereikbaar. Noorderstationsstraat 53 is direct naast station Groningen Noord gelegen.

13 t/m 20 november Sound Gallery gesloten
 Levering binnen 2 werkdagen    Gratis verzenden vanaf €75    Min. 2 jaar garantie    Fysieke Winkel Groningen