De geweldige inruilactie met de Cambridge Audio Edge serie is helaas afgelopen, maar gelukkig hebben we nog allerlei andere leuke acties en aanbiedingen voor je.

Het zal je vast niet ontgaan zijn dat Cambridge Audio vorig jaar 50 jaar werd. Speciaal voor die gelegenheid en als eerbetoon aan één van de grondleggers van de P40, het eerste product dat het merk ooit maakte, kregen de ontwikkelaars vrije hand en maakten een state-of-the-art productlijn. Gewoon om te kijken wat het beste is dat ze zouden kunnen maken. De naam van deze producten? Edge. Natuurlijk vernoemt naar niemand minder dan Gordon Edge, die 50 jaar eerder de P40 ontwikkelde. Dat de Edge goed zou worden stond vooraf wel vast, maar het uiteindelijke resultaat overtrof alle verwachtingen! Lees de reviews er maar op na, ze zijn uitsluitend positief en dat is écht volledig terecht. Dus wat is dan mooier dan een prachtige inruilactie met een korting tot maar liefst 20%?!

Wat je daarvoor moet doen? Heel simpel, als je op of voor 30 september 2019 een product uit de Edge serie koopt én een soortgelijk apparaat inruilt krijg je sowieso 15% korting. Ruil je dus een geïntegreerde versterker in op een Edge A, dan krijg je in ieder geval 15% korting. Het wordt zelfs nóg leuker als je een vergelijkbaar apparaat inruilt dat ook nog eens van Cambridge Audio is. Bijvoorbeeld een Streammagic 6 of 851N op een Edge NQ. Dan krijg je in plaats van 15% korting maar liefst 20% inruilpremie! De allermooiste deal? Koop een Edge NQ en ruil een Streammagic 6 in voor maar liefst €800!!! Ooit bijna de nieuwprijs. Helemaal te gek toch?!

De prijzen op een rijtje:

Cambridge Edge A:  Van €4999,- / Voor €4249,-/€3999,- (Inruil/Cambridge Inruil)

Cambridge Edge W: Van €2999,- / Voor €2549,-/€2399,- (Inruil/Cambridge Inruil)

Cambridge Edge NQ: Van €3999,- / Voor €3399,-/€3199,- (Inruil/Cambridge Inruil)

 

Gratis professioneel advies

We voorzien je graag van een gratis professioneel advies op maat, zodat je optimaal kunt genieten van je favoriete muziek.  Je kunt telefonisch of via email contact met ons opnemen, voor jouw gepersonaliseerde advies. Je kunt natuurlijk ook langskomen in onze winkel in Groningen!

Sound Gallery | Dé HiFi Specialist!

 Levering binnen 2 werkdagen
 Gratis verzenden vanaf €75*
 Meer dan 30 jaar audio-ervaring
 Tips & Tricks bij het aangeschafte product
 Gratis advies vooraf

Bezoekadres:

Je wilt ons bezoeken? Gezellig! Je vindt ons aan de Noorderstationsstraat 53 in Groningen, direct naast station Groningen Noord. Parkeerruimte vind je direct voor de deur.

Sound Gallery

 Levering binnen 2 werkdagen    Gratis verzenden vanaf €75    Min. 2 jaar garantie    Fysieke Winkel Groningen