Reserveer zaterdag 23 november 2019 maar vast in je agenda, want dan organiseren we een fantastische luistershow! En niet alleen dat, want je kunt ook voor het eerst kennismaken met onze geheel vernieuwde Home Cinema. Uitgerust met Custom Install / In-Wall luidsprekers van Revel, Dolby Atmos en een 4K projector is dit een ware droom-thuisbioscoop geworden! Bovendien organiseren we een aantal workshops waarbij we je alles vertellen over streaming audio. We nodigen je daarom van harte uit om langs te komen! Meld je snel aan, want de ruimte is beperkt, dus vol is écht vol… Tot de 23e!

Wil je meer weten? Lees sneller verder…

Aanmelden: Luistershow 23 november 2019

1 + 6 =

Wat gaan we doen?

Luistershow | Natuurlijk gaan we luisteren naar prachtige muziek, vertellen we geweldige verhalen en demonstreren we de beste apparatuur uit verschillende prijsklasses. Wat te denken van de Bowers & Wilkins 804 D3 in de speciale Mystic uitvoering. Of de waanzinnig goede Mark Levinson No.5805 stereo versterker, de alom geprezen Cambridge Audio Edge A of de speakers van Revel. Stuk voor stuk apparaten die tot de top van hun klasse behoren.

Workshops | We organiseren een aantal bijzonder interessante en leerzame workshops, waarbij we je alles vertellen over streaming audio en alles wat daar bij komt kijken. Of het nou gaat om de netwerkapparatuur, netwerkspelers, streamingdiensten of jouw vragen, het komt allemaal aan bod.

Opening vernieuwde Home Cinema | Maak kennis met onze geheel vernieuwde Home Cinema! Met enige trots introduceren we onze thuisbioscoop, die nu is voorzien van Custom Install / In-Wall speakers, Dolby Atmos en een 4K projector. Helemaal weggewerkt in de muren, ervaar je films en muziek als nooit te voren, terwijl je geniet van een ongekend strakke afwerking. Eén ding kunnen we je vast verklappen: als je dit gezien hebt ben je zonder twijfel net zo gefascineerd als wij nu zijn!

Veegestelde vragen:

 • Kan ik ook een deel van de dag komen? Jazeker, je bent de hele dag welkom, tussen 10:00 uur en 17:00 uur.
 • Moet ik me aanmelden? Graag, want de ruimte is beperkt en de vraag groot.
 • Hebben jullie ook wat te drinken? Natuurlijk, dat vinden we zelf ook wel fijn op z’n tijd 😉
 • Zijn jullie goed bereikbaar? Zeker weten, zie de info hieronder.
 • Ik stream al, is het dan toch interessant? We hebben fantastische nieuwe producten én er komen een aantal échte experts uit het vak, dus het is zeker interessant!
 • Ik ben meer van de CD’s/vinyl, is het leuk om te komen? Natuurlijk! Het gaat namelijk om de muziek én natuurlijk prachtige verhalen.
 • Ik wil ook een super goede thuisbioscoop, kan dat? Uiteraard! Daar zijn we in gespecialiseerd.
 • Ik wil het beste geluid, kunt u dat regelen? We zijn niet voor niets ‘Dé Hi-Fi Specilialist van Groningen’ 😉
 • Kan ik me ook telefonisch aanmelden? Wat dacht je van: ‘graag!’?!
 • Gaan jullie wel betrouwbaar met mijn gegevens om? We bestaan pas 30 jaar en willen nog wel even door. Dat kan alleen als je niet loopt te rommelen, dus maak je geen zorgen.
 • Ik heb geen vraag, is dat ook goed? Tuurlijk :p

Praktische informatie:

Locatie: Sound Gallery, Noorderstationsstraat 53, 9716 AR Groningen

Datum: zaterdag 23 november 2019

Tijd: 10:00-17:00  uur.

Bereikbaarheid: Er is beperkte (gratis) parkeergelegenheid voor de deur. Parkeren kan ook (overdag betaald!) in de buurt. Met het OV zijn we goed bereikbaar. Noorderstationsstraat 53 is direct naast station Groningen Noord gelegen.

Sound Gallery

 Levering binnen 2 werkdagen    Gratis verzenden vanaf €75    Min. 2 jaar garantie    Fysieke Winkel Groningen