Uitgelicht

Top 5 beste versterkers van 2021

Beste versterkers

Wat zijn de beste versterkers? Het is een logische vraag die veel van onze klanten stellen. Zij willen namelijk het allerbeste, zodat ze ultiem kunnen genieten van muziek. Natuurlijk is het niet eenvoudig om te zeggen wat nou precies de beste versterker is, want specifieke wensen kunnen per persoon verschillen. Desondanks zijn we erin geslaagd een actuele top 5 voor je samen te stellen!

Advies over de beste versterkers

Om de juiste keuze te maken, kan het vanzelfsprekend geen kwaad om gewoon eens te gaan luisteren. Gelukkig is het mogelijk om bij ons een een-op-een afspraak in te plannen, zodat je in alle rust een keuze kunt maken uit de beste versterkers. Met merken als Cambridge Audio, Arcam, Mark Levinson en Musical Fidelity ben je hoe dan ook verzekerd van de allerbeste kwaliteit.

Is er een specifiek model dat je graag wil kopen? We komen je nieuwe versterker graag installeren. Dit is mogelijk in heel Nederland, uiteraard inclusief een duidelijke uitleg. Bekijk ook onze top 5 beste platenspelers en beste vloerstaande speakers.

Top 5 van 2021

Cambridge Audio CXA81 Luna Grey Stereo Versterker Geïntegreerde Versterker

1. Cambridge Audio CXA81

Alleen al het moderne design van deze stereo versterker is een lust voor het oog. Cambridge Audio heeft diverse verbeteringen doorgevoerd ten opzichte van zijn voorganger, de CXA80. Niet voor niets kreeg de CXA81 5 sterren van het gezaghebbende What Hi-fi?. Er zit een DAC van absolute topkwaliteit in, terwijl je moeiteloos hi-res audio afspeelt. Kies uit diverse aansluitingen, zoals USB en Toslink. Het is een buitengewoon goed product, zeker in zijn prijsklasse!

✅ What Hi-Fi? Award 2020
Ultieme geluidsweergave
✅ Diverse (digitale) ingangen
❌ Wel bluetooth, maar geen wifi


Arcam SA30 Stereo Versterker Geïntegreerde Versterker uPnP Dirac Live GoogleCast Roon Endpoint Sound Gallery

2. Arcam SA30

Klasse G versterking is een combinatie van klasse A en B versterking. Deze techniek combineert de beste eigenschappen, wat zorgt voor een fantastische detailweergave met veel dynamiek. Het systeem is uitgerust met Dirac ruimtecorrectie, waardoor het geluid in elke ruimte geweldig klinkt. We helpen u graag hiermee, omdat het voor een leek soms lastig in te stellen is. Geniet van hi-res audio en speel af via onder meer Chromecast, AirPlay 2 en Roon. Natuurlijk zijn er ook diverse analoge en digitale kabelaansluitingen. De SA30 is een perfecte oplossing voor de moderne en kritische liefhebber. Vandaar een plek in de top 5 beste versterkers!

✅ Class G versterking
Dirac ruimtecorrectie
✅ Chromecast, AirPlay 2 en Roon compatibel
❌ Dirac niet extreem gebruiksvriendelijk

Musical Fidelity M6Si

3. Musical Fidelity M6si

Musical Fidelity omschrijft dit pronkstuk zelf als de ultieme geluidsweergever. Dit model is geconfigureerd met twee onafhankelijke monoblok eindversterkers en een aparte voorversterker. Dankzij het hoge vermogen, de hoge stroom en indrukwekkende stabiliteit stuurt de M6 si moeiteloos elke luidspreker aan. Houd er rekening mee dat dit model geen streaming opties heeft ingebouwd, hier heb je externe oplossingen voor nodig. De versterker heeft wel diverse ingangen, zoals phono (MM/MC), gebalanceerde XLR en USB tot 24bit 96kHz. Ja, het is absoluut de moeite waard om dit model eens te gaan beluisteren!

✅ Technisch hoogstaand
Stuurt moeiteloos elke luidspreker aan
✅ Twee monoblok eindverstekers en een voorversterker in één apparaat
❌ Geen streaming opties ingebouwd

4. Cambridge Audio Edge A

Het ‘cleane’ design van de Edge A verbergt de meest geavanceerde technieken, waardoor dit model een plek krijgt tussen de beste versterkers. Deze geïntegreerde versterker laat waanzinnig goed geluid uit jouw speakers klinken. De zogenaamde XA versterking levert een dynamische en gedetailleerde geluidsweergave. Kenmerkend voor de dual mono opbouw zijn onder meer de ruim bemeten voedingen. De ontwikkelaars hebben gekozen voor een dubbele ringkerntrafo, wat voordelig is voor de geluidskwaliteit. Muziek afspelen kan via diverse ingangen, zoals USB, RCA en de gebalanceerde RXA aansluiting. Ook Toslink en HDMI ARC zijn ingebouwd, zodat je ook de tv kunt koppelen. Draadloos streamen is mogelijk via bluetooth.

✅ Ongekende geluidskwaliteit
XA versterking
✅ HDMI ARC ingebouwd
❌ Alleen bluetooth, geen wifi

5. Mark Levinson 5805

De No.5805 van Mark Levinson is er voor wie gewoon het allerbeste wil. Dit model werd in 2019 met 5 sterren bekroond door What Hi-Fi?. Het apparaat weegt maar liefst 30 kilo en haalt het beste uit zowel analoge als digitale audiobronnen. Voor het digitale geluid is de topkwaliteit Precision-Link II DAC ingebouwd. Monoaural A/B versterking is verantwoordelijk voor een verbluffende geluidsweergave. De talloze mogelijkheden zijn eigenlijk niet samen te vatten in een korte tekst zoals deze. Ons advies: kom langs, dan begrijp je waarom de No.5805 zijn prijskaartje meer dan waard is!

✅ De ultieme versterker
Precision-Link II DAC
✅ Digitaal én analoog bruikbaar
❌ Stevig prijskaartje

De beste versterkers van 2021 online bestellen

Wat is voor jou de beste versterker? Als je een keuze hebt gemaakt, kun je natuurlijk eenvoudig online bestellen. We rekenen geen verzendkosten vanaf 75 euro. En vanaf 700 euro is onze installatieservice ook kosteloos inbegrepen.

Op alle versterkers zit een fabrieksgarantie van 2 jaar. Sommige merken bieden daarnaast nog extra garantie aan. Producten die op voorraad zijn, kunnen we binnen 2 dagen leveren. Kom je liever eerst een keer langs om goed te luisteren? Maak nu een vrijblijvende afspraak en maak kennis met de beste versterkers!