Uitgelicht

Beste vloerstaande speakers van 2021

Kies de beste vloerstaande speakers voor een fenomenaal geluid in jouw woonkamer. Deze modellen nemen misschien wat ruimte in, maar door de grotere afmetingen klinkt de bas dieper en krachtiger. De meeste staande luidsprekers hebben een mooi design, waardoor ze goed staan in veel woonkamers. Wil je weten welke variant jij volgens ons in huis moet halen? Wij hebben een top 5 gemaakt van de beste vloerstaande speakers van 2021!

Meer weten over de beste vloerstaande speakers?

Als je wilt weten welke speaker bij jou past, raden we je aan het geluid in het echt te komen testen. Iedereen heeft eigen voorkeuren en daarom kunnen wij niet aan jou vertellen wat de beste vloerstaande speaker is voor jou. Daarbij is de ruimte waarin je de speaker gaat plaatsen een belangrijke factor bij deze keuze. Je kunt bij ons vrijblijvend een afspraak plannen om te komen luisteren. Denk aan merken als Bowers en Wilkins, Revel en Martin Logan en dan weet je dat je de beste geluidskwaliteit kunt verwachten!

We willen je graag helpen met de keuze. Daarom hebben we onder andere deze top-5 samengesteld, maar je kunt ook een praatje komen maken in onze winkel. Wij hebben niet alleen verstand van geluid, maar we weten ook hoe we de vloerstaande speakers op de beste manier in jouw huis kunnen installeren. Je kunt door heel Nederland een afspraak met ons maken en dan zorgen wij dat u geen zorgen ervaart van de installatie. Lees ook eens onze pagina’s over de top 5 beste versterkers en de beste platenspeler van 2021.

Top 5 van 2021

Beste speakers vloerstaand

1. Bowers en Wilkins 704 S2

Het stijlvolle design maakt van deze compacte luidspreker een echte blikvanger. Je brengt geluid van studiokwaliteit naar jouw woonkamer met deze speaker. Bowers en Wilkins heeft de bekroonde 800 D3 serie als inspiratie gebruikt voor dit nieuwe product.

Met de nieuwe technische ontwikkelingen is de geluidskwaliteit van dit model een stuk beter dan zijn voorganger: de CM8 S2. Door zijn bescheiden formaat, aantrekkelijke prijs en hoogwaardige technologie is dit een echte aanrader!

✅ Verkrijgbaar in drie kleuren
Dubbele dome-tweeter
✅ Frequentiebereik van 48 Hz – 28 kHz
❌Vereist een zwaardere versterker


Beste speaker die op de vloer staat

2. Revel Performa3 F206

Dit model is de nieuwe en compacte versie van de F208. Hierdoor past deze vloerstaande speaker ook in de kleinere woonkamers. Hoewel de Revel Performa F206 klein is van formaat, komt er geluid uit van een grootse kwaliteit.

De baspoort van dit model is aan de voorzijde geplaatst. Normaalgesproken moet er rekening gehouden worden met een afstand van 30-50 cm tot de muur. Deze vloerstaande speaker kan direct tegen een wand geplaatst worden, waardoor het vooral in kleinere ruimtes de beste keuze is.

✅ Verkrijgbaar in hoogglans wit, hoogglans zwart en walnoot
Consistent geluid door nieuwe golfgeleiders
✅ Optimalisatie van klankkleur
❌ Beperkt geluid van de bas


Vloerstaande speakers van de beste kwaliteit

3. Bowers en Wilkins 702 Signature

Met dit nieuwe topmodel geniet je thuis van geluid met de beste kwaliteit. Deze luidspreker die op de vloer staat is voorzien van de nieuwste technieken. Door de innovatieve Continuum-conus ben je verzekerd van heldere middentonen.

De speaker is voorzien van een nieuw soort filter, waardoor de tuning niet te veel wordt aangezet. Voeg hier de Aerofoil Profile basdrivers aan toe en dan weet je dat ook deze luidspreker weer tot de top van zijn klasse behoort.

✅ Goede prestatie op hoog en laag volume
Bi-amping/Bi-wiring mogelijk
✅ Mooi afgewerkt met ebbenhouten behuizing
❌ Grote plint


Goede vloerstaande luidspreker

4. Martin Logan Impression ESL 11A

Voor het allerbeste geluid kies je voor de Martin Logan Impression ESL 11A. Dit merk probeert de techniek voor zowel hoge als lage tonen te combineren. Dit lukt goed met het elektrostatische paneel en de twee 8 inch woofers per speaker.

Met het bedieningspaneel aan de achterkant kun je zelf het geluid afstemmen op de ruimte, maar de Anthem Room Correctrion (ARCTM) kit doet dit voor jou. Zo haal je iedere keer weer het beste uit deze vloerstaande speaker.

✅ Innovatieve techniek
Zowel goed in hoge als lage tonen
✅ Verkrijgbaar in 4 kleuren
❌ Redelijk grote luisterruimte nodig

 


De beste luisprekers staand op de vloer

5. Bowers en Wilkins 803 D3

De kwaliteit die je gewend bent, maar dan in een kleiner formaat. Deze luidspreker van de 800-serie is uitgerust met compleet vernieuwde technieken. Dit model heeft het bijzondere uiterlijk van de grotere speakers die uitgerust zijn met een continuum-conus.

Vooral de middentonen klinken kraakhelder vanuit deze luidspreker. Het uiterlijk van de speaker staat mooi binnen elk interieur doordat je kunt kiezen uit meerdere kleurvariaties van dit strakke vloerstaande design.

✅ Mooi uiterlijk
Bescheiden formaat
✅ ‘Tweeter on Top’ principe
❌ Overheersende bastonen


Bestel de beste vloerstaande speakers van 2021 online

Weet jij wat de beste vloerstaande speaker voor jou is? Als je een luidspreker online bij ons koopt, zijn de verzendkosten vanaf €75 gratis. Als jouw bestelling boven €700 uitkomt, betaal je voor de installatieservice geen extra kosten.

Wij vinden het belangrijk dat je voor lange tijd verzekerd bent van goed geluid. Daarom ben je bij aankoop van een speaker altijd verzekerd van een fabrieksgarantie van 2 jaar. Sommige merken bieden daaroverheen nog extra garantie aan. Als je het geluid eerst in het echt wilt aanschouwen, dan kun je vrijblijvend een afspraak met ons maken. Wanneer we jouw product op voorraad hebben, kunnen we het binnen twee dagen leveren. Kom langs of bestel direct de beste vloerstaande speakers!