Uitgelicht

Bowers & Wilkins Onthult de Nieuwe 600 Series S3: Een Stap Richting Ware Geluidskwaliteit

De gerenommeerde Engelse luidsprekerfabrikant, Bowers & Wilkins, heeft vandaag met trots de nieuwste toevoeging aan hun indrukwekkende assortiment onthuld – de langverwachte 600 Series S3. Deze lancering markeert een belangrijke mijlpaal, aangezien de nieuwe serie de achtste generatie vertegenwoordigt van een productlijn die al meer dan dertig jaar een essentieel onderdeel is van de audiomarkt. Met vier opwindende modellen om uit te kiezen, is de vernieuwde 600 Series S3 vanaf september verkrijgbaar.

Bowers & Wilkins 600 Series S3: Een Evolutie in Geluid

Met de introductie van de nieuwe 600 Series S3 zet Bowers & Wilkins (B&W) voort op drie decennia van hoogwaardige, betaalbare luidsprekerprestaties. De 600 Series heeft altijd een prominente rol gespeeld binnen het B&W-portfolio en is nu, na de 800 Series Diamond, de langstlopende productlijn. Of je nu geniet van muziek via vinyl of streamt in hoge resolutie, de 600 Series S3 is ontworpen om je een authentieke ‘True Sound’ ervaring te bieden, precies zoals de artiest het bedoeld heeft.

De Nieuwe Standaard in Audioprestaties: Bowers & Wilkins 600 Series S3

De nieuwste serie omvat vier unieke modellen: de vloerstaande krachtpatser 603 S3, de veelzijdige monitormodellen 606 S3 en 607 S3, en de HTM6 S3, een speciaal ontworpen centerluidspreker voor een meeslepende thuisbioscoopervaring. Elk model wordt geleverd in verschillende verfijnde afwerkingen, waaronder eiken, wit en zwart. Daarnaast is er een exclusieve kersenhouten afwerking beschikbaar voor de APAC-markten. Om het plaatje compleet te maken, biedt de nieuwe FS-600 vloerstandaard in zwart of zilver een optimale ondersteuning voor deze meesterlijke luidsprekers. Voor een diepere en meer bevredigende basweergave, zijn de ASW608 en ASW610 actieve subwoofers beschikbaar als perfecte aanvulling op de 600 Series.

Technologische Innovatie in Geluidsweergave

Bowers & Wilkins is trots op zijn vermogen om baanbrekende luidsprekercomponenten te ontwikkelen en te produceren. Deze innovatieve technologieën worden nu geleidelijk geïntegreerd in de nieuwe 600 Series S3-modellen. Elk aspect van geluidsweergave is nauwkeurig geanalyseerd en verbeterd, met vele nieuwe componenten afkomstig uit de befaamde 700 Series S3 en geïntegreerd in een herontworpen en geoptimaliseerde behuizing.

Ontdek de Hoogtepunten van Bowers & Wilkins 600 Series S3

Een van de opvallendste innovaties van de nieuwe 600 Series S3 is de geheel nieuwe titanium dome tweeter. Deze tweeter bestaat uit twee delen: een ultradunne, lichte en toch robuuste 25-micron “dome,” ondersteund door een 30-micron titanium ring. Dit geavanceerde ontwerp is geïnspireerd op het succesvolle ontwerp van de 700 Series S3 en biedt een helder geluid met verminderde resonantie. De nieuwe Titanium Dome wordt gecombineerd met een membraanbevestigingsplaat, afkomstig uit de 700 Series S3, voor een bredere geluidsspreiding.

De Perfectie in Geluidsweergave: Continuum Cones

De iconische Continuum Cones van B&W zijn verder geperfectioneerd in de nieuwe 600 Series S3, waarbij krachtige, vervormingsarme motorconstructies uit de 700 Series S3 zijn toegepast voor zowel het laag als het middenbereik. Met papieren woofers in de 603 S3, afgeleid van de 703 S3 serie, en verbeterde cross-overs met hoogwaardige bypasscondensatoren uit de 700 Series S3, garandeert de nieuwe serie een ongeëvenaarde resolutie en transparantie.

Een Meesterlijke Behuizing voor Optimaal Geluid

De behuizing van de 600 Series S3-modellen heeft ook een opmerkelijke transformatie ondergaan. Door de nauwe plaatsing van de tweeter en andere drivers, in combinatie met nieuwe trimringen, is de integratie en het stereobeeld aanzienlijk verbeterd. Achteraan is de behuizing voor aansluitklemmen overgenomen van de 700 Series S3, en is een baspoort volgens de specificaties van de 700 Series geïntegreerd, wat resulteert in betere prestaties en verhoogde stijfheid. De hoogwaardige interne versteviging draagt verder bij aan de stevigheid van de kast.

Verkrijgbaarheid en Keuzes in de Nieuwe Serie

De langverwachte 600 Series S3 is binnenkort beschikbaar en bestaat uit de volgende opmerkelijke modellen:

      • Bowers & Wilkins 603 S3: Deze vloerstaande drieweg luidspreker biedt een unieke luisterervaring, aangedreven door de nieuwe Titanium Dome tweeter, FST Continuum Cone driver voor het midden, en twee papieren conus woofers. Prijs: 2.300 euro.

      • Bowers & Wilkins 606 S3: Een verfijnd tweeweg monitormodel met de baanbrekende Titanium Dome tweeter en een Continuum Cone driver voor sublieme midden- en lage tonen. Prijs: 1.000 euro.

    • Bowers & Wilkins 607 S3: Dit compacte tweeweg monitormodel levert groots geluid met de Titanium Dome tweeter en Continuum Cone driver. Prijs 4.650 euro.