Nieuws

Ontdek Nu: Upgrade Je Audio-ervaring met de Bowers & Wilkins 800 D4 Serie

Heb je altijd gedroomd van een speakersysteem dat je muziek tot leven brengt, met een geluidskwaliteit die je ademloos achterlaat? Dan is dit het perfecte moment om die droom werkelijkheid te laten worden. Van 1 augustus tot en met 30 september 2023 bieden we je een unieke kans om je audio-ervaring te upgraden met de Bowers & Wilkins 800 D4 serie, en dat met een aantrekkelijk extraatje.

Het Extra Inruilvoordeel van Bowers & Wilkins

Het is tijd om afscheid te nemen van je oude luidsprekers en plaats te maken voor de toekomst van audio. Bij aankoop van een set speakers uit de 800 serie van Bowers & Wilkins, ontvang je niet alleen de reguliere inruilwaarde voor je oude luidsprekers, maar ook een aanzienlijk extra inruilvoordeel. Hier zijn de details:

€ 4.500,- Extra Inruilvoordeel: Bij aankoop van de indrukwekkende Bowers & Wilkins 801 D4 Signature.

€ 3.500,- Extra Inruilvoordeel: Als je kiest voor de krachtige Bowers & Wilkins 801 D4.

€ 2.500,- Extra Inruilvoordeel: Voor de verbluffende Bowers & Wilkins 802 D4.

€ 2.000,- Extra Inruilvoordeel: Bij de elegante Bowers & Wilkins 803 D4.

€ 1.250,- Extra Inruilvoordeel: Als je gaat voor de compacte Bowers & Wilkins 804 D4.

€ 1.000,- Extra Inruilvoordeel: Bij aankoop van de Bowers & Wilkins 805 D4 Signature.

€ 750,- Extra Inruilvoordeel: Voor de sublieme Bowers & Wilkins 805 D4.

Voorwaarden zijn eenvoudig: je in te ruilen luidsprekers moeten technisch in perfecte staat zijn en compleet zijn met alle bijbehorende accessoires.

Waarom Kiezen voor Bowers & Wilkins?

Bowers & Wilkins staat bekend om zijn compromisloze geluidskwaliteit en innovatieve audiotechnologie. De 800 D4 serie is de belichaming van jarenlang vakmanschap en onderzoek, wat resulteert in een luisterervaring die je zintuigen zal prikkelen en je muziek tot leven zal brengen zoals nooit tevoren.

Heb Je Vragen? We Helpen Je Graag!

Als je meer wilt weten over de Bowers & Wilkins 800 serie inruilactie, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Je bent van harte welkom in een van onze winkel voor een demonstratie of je kunt ons bereiken via telefoon of e-mail. We staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te helpen de perfecte speakerset te vinden die bij jouw muzikale wensen past.

Wacht niet langer. Dit is jouw kans om je audio-ervaring te transformeren met de Bowers & Wilkins 800 D4 serie. Haal het beste uit je muziek en geniet van een geluidskwaliteit die je versteld zal doen staan. Upgrade vandaag nog en laat je meevoeren door de magie van audio.