Uitgelicht

Beste platenspeler van 2021

Beste platenspeler

Door te kiezen voor de beste platenspeler, ga je nog meer genieten van die heerlijke, authentieke geluidsweergave. De afgelopen jaren zijn er veel goede platenspelers op de markt gekomen. Hoewel streaming audio niet meer weg te denken is in deze tijd, zweren veel liefhebbers nog altijd bij de klanken van een LP.

Advies over de beste platenspelers

Het is lastig om te zeggen welk type draaitafel de allerbeste is, omdat dit ook met persoonlijke smaak te maken heeft. Om je toch een goede indicatie te geven, hebben we een top 5 beste platenspelers voor je gemaakt.

Natuurlijk ben je van harte welkom in onze winkel, waar we je graag meer uitleg geven. Op basis van jouw persoonlijke wensen bepalen we dan wat voor jou een goede platenspeler is. Als je een platenspeler bestelt, leveren wij het apparaat perfect afgesteld bij je af.

Lees ook onze blogs over de beste versterkers en beste vloerstaande speakers.

Top 5 van 2021

Pro-Ject Debut Carbon DC (OM-10)

1. Pro-ject Debut Carbon Evo DC

Pro-ject is een Oostenrijkse fabrikant die topkwaliteit platenspelers maakt. De Debut Carbon EVO DC is echt een aanrader. Het model heeft een nieuw ontworpen motorophanging om trillingen maximaal te beperken. Extra stabiliteit wordt mogelijk gemaakt door verstelbare aluminium pootjes.

Dankzij een TPE-ring aan de binnenkant van de schaal is deze draaitafel ook nog eens zo goed als geruisloos, zodat je alleen de muziek hoort. Wat ons betreft is dat een belangrijke voorwaarde om tot de beste platenspelers van het moment te behoren!

✅ Hoogwaardige motorophanging
Extra stabiel gebouwd
✅ Weergaloze audioweergave


Pro-Ject 1Xpression Carbon beste platenspeler

2. Pro-ject X1

De Pro-ject X1 is gebaseerd op de succesvolle Pro-ject 1 uit 1991. Als je zoekt naar de beste platenspeler, moet je dit model zeker meenemen in je uiteindelijke keuze. Sterke punten zijn onder meer de perfecte draaisnelheid en de perfect geïsoleerde motor. Daarom trilt dit model nauwelijks.

Je kunt deze platenspeler naar eigen inzicht uitbreiden met onder meer een Ortofon 2M Blue of 2M bronze, zodat het apparaat nog beter gaat presteren. Natuurlijk geven we je hierover graag meer uitleg. Zoals de meeste Pro-ject platenspelers is ook dit model verkrijgbaar in meerdere kleuren.

✅ Gebaseerd op de succesvolle Pro-ject 1
Perfecte draaisnelheid
✅ Uitstekend geïsoleerde motor

 


Clearaudio Concept

3. Clear Audio Concept

De Clear Audio Concept is een hoogwaardige platenspeler met een luxe en elegant design. Dit high-end model biedt plug-and-play gebruiksgemak, maar levert tegelijk wel een nagenoeg perfecte geluidsweergave. De wrijvingsloze magnetische plateaulagering zorgt voor zeer lage vervorming.

De Concept biedt drie draaisnelheden en heeft een fluisterstille aandrijving. Je krijgt er een externe voeding bij. Hoe dan ook, er zijn genoeg redenen om dit model op te nemen in de top 5 beste platenspelers!

✅ Fluisterstille aandrijving
Perfecte geluidsweergave
✅ Plug-and-play systeem


Linn Majik LP12

4. Linn Majik LP12

We zien dat veel vinylliefhebbers voor de Linn Majik LP12 kiezen. We hebben dit model ook in de winkel staan, zodat je zelf kunt oordelen of de platenspeler echt zo goed is.

Uniek bij dit type is de modulaire opbouw. Componenten in deze platenspeler zijn namelijk vervangbaar, ook door onderdelen die in de toekomst uitgebracht worden. Maar ook dankzij de geweldige geluidsweergave krijgt dit model een plek tussen de beste platenspelers. Er zijn verschillende kleurvarianten beschikbaar op bestelling.

✅ Technisch hoogstaand
Toekomstproof
✅ Geniet op ultieme wijze van je platen

 


Pro-Ject 6 PerspeX SB Platenspeler Draaitafel

5. Pro-ject 6 PerspeX SB

De Pro-ject 6 PerspeX SB valt op – of juist niet – dankzij het doorzichtige plateau. Wat betreft klank is deze draaitafel van het allerhoogste niveau. De magnetisch geveerde subchassis ophanging beperkt ruis perfect. Ook zit er een stille AC motor in, waardoor jouw luisterplezier niet verpest wordt door storende geluiden.

Combineer het prachtige design met de sublieme geluidskwaliteit en je haalt zonder twijfel een van de beste platenspelers in huis.

✅ Fraai design
Stille AC motor
✅ Geluidsweergave van het hoogste niveau


De beste platenspeler van 2021 kopen

Wat voor jou de beste platenspeler is, hangt van verschillende factoren af. We geven je hierover graag deskundig advies. Bel, mail of kom gewoon langs. Je kan bij Sound Gallery een afspraak maken, zodat we je in alle rust kunnen helpen met het selecteren van de juiste draaitafel.

Daarnaast kan je bij ons terecht voor de beste versterkers, luidsprekers, netwerkspelers en meer. Weet je na het lezen van dit artikel al welk model je wil hebben? Bestel dan online de beste platenspeler voor jou!