Wij doen graag wat extra voor onze klanten

De juiste combinatie van de mooiste spullen – dat is waar het bij ons om draait. Voor zowel de doorgewinterde hifi-expert als de beginnende liefhebber: we hebben voor iedereen het juiste advies.

“Toen ik begon in 1988, wist ik al heel goed wat ik wel wilde, en ook zeker wat ik niet wilde. Er was in die tijd in Noord-Nederland behoefte aan een échte speciaalzaak. En volgens mij is dat nog steeds zo.” De woorden van oprichter en eigenaar Arthur Erenst.

“Beyond” service

Bij Sound Gallery zetten we graag een stapje extra voor onze klanten. Onze hoge ontzorgende service begint natuurlijk bij de goede voorwaarden waar je bij ons als consument van profiteert. Denk aan: minimaal 2 jaar garantie en gratis advies. Deze service eindigt wat ons betreft niet na het plaatsen van je bestelling. Wij geloven in het “beyond” principe, vandaar ook dat stapje extra!

Meer dan 30 jaar ervaring

Wij zijn al meer dan 30 jaar de specialist in ons vakgebied. Door de jaren heen hebben wij zeer veel ervaring opgedaan. Zo hebben wij zorgvuldig een selectie van merken en een assortiment samengesteld waar wij voor de volle 100% achterstaan. Hierdoor vind je bij ons alleen de allerbeste merken tegen een eerlijke prijs- kwaliteitverhouding!

“Arthur Erenst, eigenaar van Sound Gallery, helpt je graag met het vinden van de perfecte luidsprekers voor jou.”

telefonisch advies

Ook bij online aankopen telefonisch advies & support

Je profiteert niet alleen van onze service bij een aankoop in de winkel, maar ook online. Wil je graag geadviseerd worden? Of heb je een specifieke vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Ook wanneer je problemen hebt met je hifi apparatuur staan we voor je klaar. Zo geven wij ook telefonische support en komen we langs bij calamiteiten.

Wij halen alles uit je installatie wat erin zit

Onze nummer één prioriteit is dat jij alles uit je installatie haalt wat erin zit. Dit kan alleen als de apapratuur op de juiste manier geïnstalleerd is. Bij een aankoop in de winkel installeren wij het daarom altijd zelf. We zorgen dat alles goed klinkt en halen alles uit de installatie wat erin zit.

Dit is voor iedere woonsituatie anders. Aan de hand van een plattegrond komen we tot de perfecte oplossing om op een goede manier de luidsprekers te plaatsen. Zo profiteer je van het allerbeste geluid en weet je zeker dat je hifi installatie optimaal benut wordt.

Installaties door heel Nederland

Wij reizen wekelijks door het hele land om sets te installeren en o.a. subwoofers af te regelen. Dit is in de meeste gevallen gewoon onderdeel van onze service en dit brengen we daarom dan ook niet in rekening. De maatstaven die wij hiervoor hanteren zijn het aankoopbedrag en het aantal kilometers.

Alle producten worden grondig gecheckt en/of afgeregeld voor verzending

Voordat je iets bij ons koopt kun je er vanuit gaan dat we alles uitvoerig gecontroleerd hebben. Zo controleren wij bijvoorbeeld voor verzending altijd onze draaitafels en we regelen deze af. Wanneer je bestelling arriveert is het product volledig klaar voor gebruik en ben je gegarandeerd van jarenlang luisterplezier!

installatie en reparatie

Onze klanten aan het woord

Ook als er geen match is tussen de reeds in bezit zijnde audio apparatuur en het nieuw beoogde component en de koop niet doorgaat dan blijft men uitermate vriendelijk en correct. Top Zaak!

E. van Deventer

Al jaren een prachtige aanwinst voor de provincie Groningen met uitsluitend het beste op audio en video gebied. Arthur heeft na alle jaren geen sprankje van zijn enthousiastme verloren en laat je als klant echt thuis voelen. ??

Rolf Nieuwold

Ik was in de markt voor een paar nieuwe luidsprekers en kwam terecht bij Sound Gallery in Groningen. Fantastisch dat dit soort winkels er (nog) zijn. Oprechte aandacht en tijd voor de klant. Je kunt op je gemak, onder het genot van een kopje koffie, je keuze maken uit een keur aan prachtige speakers. Je krijgt deskundig advies dat niet opdringerig is. Ik ben met een paar fijne B&W’s huiswaarts gegaan. Helemaal tevreden.

Willem

Service met hoofdletter S Na 25 jaar vonden we het tijd worden voor een paar nieuwe speakers. Na een luister sessie kwamen we toch uit op hetzelfde merk n.l. Dynaudio. De keuze viel op de Evoke 50. Toch stevige prijs. Tijdens verbouwing opruiming van Sound Gallery stond er een mooie aanbieding op de website. Na wat heen en weer mailen vertrouwen gewonnen en speakers besteld in Groningen. Zelf komen we uit Noord Brabant. Tot mijn verbazing hoefde ik geen risico te lopen. Arthur kwam ze gewoon brengen, installeren en afrekenen nadat ik tevreden was. Oude speakers nog ingeruild voor kwaliteit speaker kabels. Wat een mooie onverwachte service.

H. Muskens

Misschien, misschien ook wel niet, zijn er winkels die dezelfde producten verkopen als Sound Gallery tegen een lagere prijs (denk het niet). Maar ik weet nu uit ervaring hoe ‘over de top’ goed de service is van Sound Gallery! Zonder bijkomende kosten alles bij mij thuis geïnstalleerd.

Anna Oostland

Wat zijn wij blij met onze aankoop van audioapparatuur bij Arthur van Sound Gallery. Een geweldig meedenken met wat onze wensen waren ende mogelijkheden die hij ons daarbij aangaf. Daarbij een goede service en alles thuis bij ons geïnstalleerd. Een echte aanrader dit adres!

Lena Brookhuis – van As

Ik heb de versterker vandaag mogen ontvangen. Speelt nu rustig op de achtergrond om even te wennen en warm te draaien. Maar wat een pracht van een machine. Merk direct dat er zoveel vermogen in zit. Mijn dank is groot voor jou eerlijke advies en kan dit alleen maar waarderen. Weet dat ik degene ben die moet betalen maar het is elke euro waard om deze bij jou uit te mogen geven nogmaals dank voor je eerlijke advies en wil toch snel met je komen praten om de marantz versterker om te wisselen met een kwalitatief versterker die een goeie combi kan zijn met de musical fidelity.  Mocht je al iets van tips hebben dan hoor ik dat graag dan kan ik alvast beetje huiswerk doen.

Richard

Geachte heer A. Erenst,

Ik wil u meer dan bedanken voor uw deskundigheid!!!!
Probleem; correct versturen van de B&W 800D.
Ik heb half Nederland aan de lijn gehad incl de importeur, NIEMAND kon mij precies vertellen hoe wie of wat. Het enige dat ik te horen kreeg was: kijk in de handleiding en ik geloof dat er iets vastgezet moet worden.
 
Uiteindelijk per toeval via via bij U terechtgekomen: U wist meteen wat er moest gebeuren en hoe het moest gebeuren, ongelooflijk dat zelf de importeur dit niet wist!!! U mag dit op uw site plaatsen zodat IEDEREEN weet dat er iemand is die daadwerkelijk liefde en verstand heeft van zaken!!!
 
En…… zonder enige kosten mij rustig en duidelijk alles uitgelegd, wat en hoe te doen!!! Nogmaals mijn dank!
 
 
M.G.M.H. Lijesen