Luisterkamers

Sound Gallery heeft drie luisterkamers: één met surround en home cinema, één voor het betere stereo-muziekgenieten en één met een gesimuleerde multi-room-opstelling.
We kunnen je natuurlijk alles vertellen over onze mooie spullen. Grafieken, getallen, specificaties: als je wilt, geven we alle geheimen prijs. Dat is een hele rationele benadering. Maar het zegt je niets over wat je voelt als je kijkt of luistert. Een luister- of kijksessie geeft je veel meer details.
Kom langs en ervaar het zelf.

White room

Neem plaats in een van de twee relaxte leren stoelen in onze voorste luisterruimte en laat je verleiden door het gevoel dat een écht goede geluidsinstallatie je geeft. Onze voorste luisterruimte is speciaal ingericht voor stereo installaties. Kom eens luisteren onder het genot van een kopje koffie of thee!

Blue room

Liefhebber van film, home cinema en surround? Dan kun je terecht in onze blue room. Speciaal ingericht voor surround opstellingen en het echte bioscoop gevoel. Zittend in de echte bioscoopstoelen kun je hier genieten van films en muziek in bioscoop kwaliteit. Special effects, spannende scènes of adembenemende muziekstukken, in de blue room is kippenvel gegarandeerd!

Multi-room

Je favoriete muziek door het hele huis, wel zo gezellig en met onze spullen kan dat ook nog eens in een fantastische kwaliteit! Een van onze luisterruimtes is speciaal ingericht om een multi-room opstelling te simuleren. Laat je verrassen door de eindeloze mogelijkheden! Overal dezelfde muziek of juist niet, alles is mogelijk. Zo geniet je maximaal!

Main room

Op zoek naar moderne audioapparatuur? De mooiste apparatuur vind je in onze Main room. Luidsprekers afgewerkt in hoogglans pianolak, mooie versterkers met prachtige details en vol slimme techniek, hoog moderne netwerkspelers voor toegang tot online streamingdiensten, het staat er allemaal. Kom eens langs in de winkel, we vertellen je er alles over! Of bekijk direct het gehele aanbod makkelijk online.